Mangler fliserens i Aarhus, Silkeborg og Skanderborg? Så er Søjhøjslandets algefirma det rette valg for dig. Vi har mange års erfaring med fliserens og kender de mest effektive metoder og sikrer dig dermed en lav pris på arbejdet. 

Med en rensning af dine fliser, fjerner man flisepest samt alger på fliserne. Ved en sådan behandling vil jeg anbefale at få imprægneret fliserne bagefter, så de holder mange år endnu. 

Som prikken over i´et kan man også vælge at få nyt stenmel mellem fliserne. Så fremstår din terrasse/gangsti/indkørsel som helt ny. 

Med en årlig algebehandling af sine fliser, bibeholder man rene og pæne fliser i længere tid. Tilmed mindsker man risikoen for algevækst på sine fliser.


Priser

Alle priser er inkl. moms.

Priser på Fliserens

Pr. kvm 35,-


Fliserens med imprægnering

Pr. kvm 48,-


Nyt fugesand mellem fliser

Vi rådgiver gerne om hvilken type flisesand der egner sig bedst til dit behov.

Kontakt for pris


Årlig algebehandling af fliser

Algebehandling af fliser op til 150 kvm 795,-

Algebehandling af fliser op til 250 kvm 995,-

Algebehandling af fliser op til 400 kvm 1195,-

Algebehandling af fliser over 400 kvm Ring for pris


Kontakt os få en snak omkring din fliserensning

Du skal være mere end velkommen til at ringe til os på: 40 57 01 23. Så kan vi sammen snakke omkring dine behov. Hvis du ønsker flere at vores services/ydelser giver vi dig gerne en fast pris. Du må også meget gerne skrive til os på: kontakt@shalgefirma.dk - Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Det er også en mulighed at udfylde vores kontaktformular her på siden.

Uanset er vi klar til at hjælpe dig videre så dine fliser altid tager sig bedst muligt ud. Uanset om det er algebehandling, fliserens, imprægnering eller fugesand. Vi klarer alle opgaver i og omkring Aarhus, Silkeborg og Skanderborg.